How to wear: the little black dress in summer

Dat elk meisje een little black dress moet bezitten is geen nieuwtje meer. De LBD wordt zowat als de beste investering voor je kleerkast beschouwd, want hij is voor alle gelegenheid geschikt! Toch zien we vaak dat de zwarte jurkjes in de kast blijven hangen tijdens de zomer, maar hé de little black dress is toch ook van alle tijden en seizoenen? Ontdek hier de beste manieren om ook tijdens de zomer je jurkje uit de kast te halen zonder er een somber wintergevoel aan over te houden!

lbd4 lbd7

Voeg kleur toe

De zomermode draait natuurlijk volledig rond leuke kleurtjes en fleurige kledij, maar ook basic kleuren in combinatie met kleurrijke accessoires beantwoorden aan de criteria voor een ideale zomeroutfit. Zwart komt heel goed tot zijn recht met die andere klassieker, rood ja ;-). Werk je jurk af met rode pumps of een rode handtas of beiden en je outfit straalt klasse, fleurigheid en gecompliceerdheid uit. Je zwarte strandjurkje daarentegen komt dan weer ideaal tot zijn recht met fluokleurtjes, zoals geel en roze.

lbd lbd6 lbd3

Zilveren statements

Ga je toch liever all the way black, dan is ook dit geen probleem. Een volledig zwarte outfit staat namelijk nog steeds garant voor enorm veel klasse en dat kan zeker ook met een leuk sandaaltje en bruine benen. Zwart kan je bruin tintje zelfs heel goed tot zijn recht doen komen. Zorg echter wel voor een beetje afwisseling door zilveren statementjuwelen toe te voegen of een jurkje met fantasietje te kiezen. Een bling-bling ketting komt heel goed tot zijn recht op je LBD. En ook de afwerking met een zonnebril draagt bij tot het zomergehalte ervan.

lbd5 lbd2 lbd1

Vanaf de zon uit de kast gaat komen, haal jij die little black dress dus ook maar weer uit 😉

Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

Advertenties

One thought on “How to wear: the little black dress in summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s