Over lunefashion

Hoi allemaal!

Mijn naam is Gaëlle en ik wil je graag onderdompelen in mijn fashionworld, Lunefashion.

Eerst wat meer over mezelf: Ik ben 23 jaar oud en woon in Roeselare. Daar ben ik echter weinig te vinden, want momenteel geniet ik van een kotleven in Leuven en een job in Antwerpen.

Ik heb twee grote passies: schrijven en mode. Ik kan me gelukkig prijzen dat een combinatie van beiden niet onmogelijk is en daarom richt ik deze blog op. Ik ben zelf erg bezig met wat ik precies wil aantrekken, welke combies leuk zijn en welke nieuwe producties/modetrends er op de markt zijn en ben er zeker van dat ik hiermee niet alleen ben! Daarom leek het me leuk om wat ervaringen met je te delen door blogberichten te maken die telkens voorzien zijn van verschillende foto’s inclusief uitleg, redenen, instructies en tips over de gemaakte outfits.  Verder zal ik ook af en toe in mijn tekst korte recensies verwerken over mijn ‘experimenten’ met verzorgingsproducten, vooral voor haar en make-up. Het concept is heel simpel: ik vertrek telkens van de de vraag ‘how to’. Meestal concentreer ik me dan op één specifieke modetrend of -kleur en leer ik je hoe je hier het best mee aan de slag kunt gaan 🙂

Ik ben geen professional, verre van, maar ik vind het leuk om hierover te praten en met mode bezig te zijn. Dat betekent ook dat jij mij kunt helpen! Reacties en tips zijn dan ook altijd welkom zodat mijn blog kan uitgroeien tot een mini-modeforum.!

Enjoy!

Groetjes Gaëlle xxx

Advertenties
3 reacties

3 thoughts on “Over lunefashion

 1. Lune, ik ontdekte jouw site op Twitter. Proficiat met jouw initiatief. Je brengt een stijl-vol verhaal dat velen kan weerhouden van wan-smaak. Mooi. Zo’n creativiteit en ondernemerschap versterken de stad. Als burgemeester wens ik er jouw graag veel succes mee. Dat geldt natuurlijk ook jouw studies.

  Like

  • Dag burgemeester Martens,
   hartelijk dank voor deze ondersteunende woorden. Dit bevestigt alleen maar mijn idee om in deze richting verder te werken en mensen van modeflaters te weerhouden. Ik ben blij dat ik op die manier ook mijn steentje kan bijdragen en Roeselare mee in de kijker kan plaatsen.

   Like

 2. Hai Lune, zojuist las ik je ‘how to ware’ berichten, heel erg leuk! Op het moment ben ik zelf ook bezig met een initiatief op kledingonline.com. Mijn idee is om inspirerende bloggers een platform te geven, zodat bezoekers van verschillende (top) bloggers berichten kunnen lezen. Omdat ik je blogs erg leuk vond, dacht ik dat het wellicht leuk is om eens te kijken of je ook bij mijn initiatief betrokken zou willen zijn? Hoor het graag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s